onsdag den 21. april 2010

"Udflugt til Nordvest" Mixbånd #2

Så er der Drum and Bass til folket! Lækker dyb, flydende bas og hurtige lækre beats til dig fra os! Beastie Respond har lavet en times udflugt til Nordvest, lige til at sidde og falde i staver ved at kigge ud af vinduet. Lige til at sidde og rykke lidt i kroppen når der laves lektier eller hvad du nu kan bruge det til.
Læg mærke til udviklingen i Mixtapet - det fungerer virkelig godt!


Beastie Respond, som den vågne læser nok har opdaget, blogger her på siden en gang i mellem, og det er vi både stole af og meget glade for! Det er en fornøjelse at følge med i når det laves nye numre eller når der er kommet en ny favorit ud i æteren.

Husk at tjekke hans nye nummer på Soundcloud, som er vold fedt!
og Facebook gruppen, hvis i kan lide det!


Husk at vi meget gerne modtager mixtapes fra jer! Lasse.brix@gmail.com
Husk at vise jeres venner det her! Det er her det går ned venner!

søndag den 18. april 2010

Introducing: Signe Ronja

Jeg faldt over Signe Ronja's Photostream på Flickr og jeg vil ikke sige så meget om det, andet end at det helt sikkert at værd at tjekke hendes photos ud. Signe fanger stemningen og nogle rigtig fede motiver. Hun har også skudt nogle lækre portrætter!

Dette er en serie jeg har tyv-stjålet fra Signes Flickr, håber det er ok! ha!
Ud over det er der kun én ting at sige! Tillykke med fødselsdagen..



tirsdag den 13. april 2010

Mixbånd #1 De Lip - Enjoy your laundry


Dette er startskudet på en række Lowgoes mixbånd som forskellige kunstnere og DJ's kommer til at udgive her på siden og vi glæder os!

Laundry Mixtape by Lowgoes

Andreas Vasegaard
(aka. A.V.N aka. halvdelen af De Lip) har mixet det første mixbånd sammen og jeg har egentlig haft det liggende et par dage nu og derfor fået lyttet det godt igennem nogle gange. han har lavet et fedt mix med meget forskellige genrer og så har han fyret sit eget ind over. Det er et nice flow og udvikling i mixtapet selvom det 'kun' er 26min. langt.
Anne Wagners (aka. den anden halvdel af De Lip) stemme er mixet ind over noget Burial, som ikke så underligt fungere vildt godt.

De Lip er et projekt som har været længe undervejs, men Anne og Andreas er ved at finde en lyd som er yderst velovervejet, intelligent, smuk, velsmagende! Produktionerne som Andreas' står for er perfektionistiske, og der er kælet for detaljerne - ingen tvivl om det! Anne har en fantastisk stemme, som man kan mærke hun har lyst til at bruge til noget ud over det sædvanlige. Og det er måden hun frasere og ligger trykket på. Hendes tekster er helt sikkert også værd at ligge mærke til - jeg har prøvet at lytte til en del af dem, og det er endnu ikke lykkedes mig at forstå dem til fulde. Uden hjælp fra hende selv.

På deres Myspace side: www.Myspace.com/DeLip4000 ligger 2 numre + et remix af deres nyeste nummer som Sweet sweet som AVN har stået for. Både Sweet sweet originalen og remixet ligger til fri Download på deres myspace, så det er bare at klikke løs!

I remixet viser Andreas hvordan han perfektionere en af de mest flabede basslines jeg personligt nogensinde har hørt. Hans egne ret så Dubstep'ede numre er 100% også værd at tjekke ud, især fordi han leger med genren og har gang i nogle rigtig vilde produktioner! www.Myspace.com/AVNdk
en anden ting der er værd at tjekke ud ved siden er designet. Det er til dels kreationer af Anne, dels Andreas' designs + en del billeder af venner og bekendte.

Jeg tror på de to mennesker er værd at holde øje med i nærmeste fremtid, hvad enten det er kunst i form af lyd, billede eller hva faen de nu finder på..


Laundry Mixtape Tracklist:
1. Why: The Vowels, part 2
2. Hecuba: Everything
3. Hecuba: The Magic
4. De Lip: Sweet sweet
5. Foals: Red Sox (Various Production Remix)
6. Burial: Southern comfort
7. Devendra Banhart: Saw kill river
8. De Lip: No title (Preview)
9. Burial: Burial: Archangel (Boy-8bit's simple remix)
10. Moderat: Nr. 22

torsdag den 8. april 2010

A Wandering Journal


Mandag i sidste uge vågnede jeg op på et Hotel værelse i London og havde ikke meget andet i tankerne end at jeg den dag skulle have fat i den nord-London'ske producer Sabre's debut album. Det er et album jeg har ventet længe på - allerede inden det blev planlagt. Sabre var manden der fik mine øjne op for hvor bred Drum n Bass er, som genre.
At han idag laver musik er et resultat af hans overvældelse over Storbritannien, da han kom dertil efter at være opvokset på Seychellerne i det Indiske Ocean. Kunst, Teknologi og musik tiltrak ham og inspirerede ham. Konceptet bag album tager på sin vis også udgangspunkt i denne fascination. Musikken som strækker sig over 2 CDer eller 3 vinyler, er skrevet ud fra 50 fotografier. I mine øjne en smuk forening af det visuelle og det musikalske - specielt hvis man tager sig tid til at lytte til hele albummet imens man kigger på billederne som er tilgængelige på hjemmesiden A Wandering Journal.

Selvom man ikke kigger på billederne er albummet virkelig godt og gennemtænkt. Det virker utrolig helstøbt - der er numre med en klar dancefloor-vibe samtidig med at der er dybe og dubbede passage, ambience og temposkift. Bestemt et lyt værd!

Der kan høres smagsprøver på musikken her: http://www.youtube.com/awanderingjournal

Det lykkedes mig at få både vinyl og CD udgaven ca. 10 minutter efter butikkerne var åbnet, og har virkelig aldrig savnet en rejsegrammofon eller discman, som netop der. Siden jeg landede i Danmark igen, har jeg hørt albummet dagligt.

Albummet kan købes på iTunes, Beatport, Boomkat osv.