fredag den 28. maj 2010

Mensah - Dubstep fra 1986!

Mensah kommer som fra en tidlomme fra 80'er og producere RØV sej Dubstep der lyder som om det er derfra! Han udgav en EP med 6 numre der hedder Untitled Future Funk, i Marts i år! Nogle af produktioner pumpet op med vilde 80'er lyder og samples med med de har alle en bas der samtidigt overrasker og blæser dig omkring.




Der er god grund til at hans EP er udgivet på Hench Recordings som er en af de førende pladeselskaber inden for Dubstep genren, Med Jakes som hovednavn! De har også haft navne inde som Chasing Shadows som også har sat sig solidt fast allerede fra starten med nogle virkelig gode remixes af både Damian Marley & Depeche mode! Så Hench er klart også værd at tjekke ud, hvis man er til lækker bas!

Men jeg har lagt 2 af de previews Hench selv har lagt ud på deres Youtube!



Peace, love & Dub!
KASDUB//Lasse B

mandag den 24. maj 2010

Mixbånd #3: Henrik Koefod: Blomsterbaandet

Så introducerer vi hermed tredje mixbånd på bloggen, med en lille forsinkelse der kun kan skyldes det grimme gymnasieræs. Denne gang er det Henrik Koefod der får lov til at fyre op!
Dette gør Henrik med stil og mixer nogle lækre tracks sammen med hans nye virkelig sprøde produktion, som vi også smider op her på bloggen!





Jeg har hørt mange af Henriks tidlige produktioner, og han er en nærmest lige udklækket musiker og nogle af de tidlige tracks har ikke været nær så gennemført som Forårsstøj er! Lyden er lækker og clean, men har stadig den fede computer lyd. Det er gang i nummeret og et rigtig svedigt flow - laid back og lige-på - flydende og fly! Jeg kan virkelig godt lide nummeret, det er minimalt, men har en lækker udvikling og jeg tror på at Henrik Koefod kan blive et navn vi kommer til at høre om i fremtiden, men hvor den kommer til at flyve ham hen kan og vil jeg ikke forudse! Om det bliver som innovativ House musiker eller hip hop eller, ja i dont wanna know! Nok snak! Her har i nummeret!
Blomsterbaandet herimod må i selv tjekke ud. For jeg skal ha' min skønhedssøvn inden imorgen hvor den står på skriftlig engelsk. fy for satan! Båndet hjælp dog på humøret, håber i kan li' det! Det kan jeg i hvert tilfælde!


From Lasse B with låve! <3

søndag den 23. maj 2010

Love Hotel



Den forgangne uge bød på rimeligt med god ny drum n bass. Vi har at gøre med dBridge, som man vidst roligt kan kalde en habil producer. Han har været igang siden 1992 hvor han producerede musik sammen med hans bror Steve Spacek. I 1995 tog han fat i jungle og drum n bass genrerne. Fra dag 1 har han været en meget nytænkende producer. i 1998 formede han sammen med 3 andre producere gruppen Bad Company, som stod bag noget af den tids hårdeste og igen fremadtænkende drum n bass. Senest startede han i fællesskab med gruppen Instra:mental konceptet Club Autonomic. Dette koncept opnåede hurtigt international anerkendelse for sin "ud-af-boksen" tilgang til drum n bass.

Love Hotel/ Dim Light er den seneste 12" udgivelse på dBridge's eget pladeselskab Exit Records. Disse 2 numre er hvad jeg vil kalde indbegrebet af Autonomic-lyden. Den traditionelle drum n bass rytme er blevet erstatet af mere intrikate beats, og en klar kærlighed til 80'er electro og analoge synths skinner igennem når man lytter til disse numre. Nogle vil kalde det minimalistisk drum n bass; jeg vil hellere kalde det elektronisk musik som bevæger sig omkring 170 beats per minute. Love Hotel er et meget stemningsfyldt nummer, som man kan synke ned i, uden at gå fuldstændig tabt.



dBridge's partners-in-crime Instra:mental gæster Dunkel senere på året. Stay tuned.

mandag den 17. maj 2010

Keep It Low

Efter at have været stille i næsten et år er der igen nyt at høre fra makkerparet Lynx & Kemo. I juni 2009 udgav de, på selskabet Soul:R, albummet The Raw Truth, som blev spået til at være noget af det mest banebrydende inden for drum n bass i meget lang tid. The Raw Truth var tæt på at blive kåret som årets drum n bass album 2009 til DNBA awards, og blev senere nomineret til Future Music Awards. Lynx er muligvis en af de bedste producere i verden, når det kommer til at have en ren og klar lyd og en uovertruffen sans for detaljer. Kemo blev nomineret som Best newcomer MC samme år og er blevet rost for sit dovne men præcise flow, sit talent som sangskriver og er blevet sammenlignet med Maxi Jazz fra Faithless.

Det seneste skud på stammen fra Lynx er opstarten af pladeselskabet, som han passende nok har døbt Detail Recordings. Visionen med Detail Recordings er at udforske nye samarbejdsformer mellem artister og i det hele taget at få udgivet en masse banebrydende og eklektisk musik.

Det første offentliggjorde track hedder "Keep It Low" og er et rigtig Lynx & Kemo trademark. Tungt, minimalitisk og en kende oprørsk.

"Keep It Low" bliver udgivet den 31. maj. På pladens anden side vil man finde en collab mellem Lynx og Malibu ved navn "Banging Arcs"


Tilføjet 21. maj - Her er lige endnu et link med et interview med Lynx i forbindelse med opstarten af Detail Recordings http://www.kmag.co.uk/editorial/features/lynx-guest-mix


søndag den 9. maj 2010

Heres some old shit..

Egentlig vil jeg ikke sige så meget, mest fordi jeg ikke kan finde noget om manden. DJ Maer. Mixtapet er vist fra 2005 eller sådan noget.. men jeg er ikke højrøvet og ligger også gammel musik op. Jeg hørte det på en fremragende netradio: Psyphy Machine(intet link de har ingen hp). Der er ikke liveshow, ska siges, men den findes på iTunes radioen. Under electro (og hiphop). Det her er i hvert fald party og hvis man vil høre mere Glitch-hop/muffincore/psyphy/ethno electronic/ psy-downtempo eller hvad han ellers finder på at kalde det kan man besøge hans mærkelige hjemmeside: suckerdotdj

Mixtapet "Its a psyphy world afterall" - DJ maer