tirsdag den 9. november 2010

Nyt website og nye projekter

Hej folkens,

Det er efterhånden lidt siden jeg har skrevet herinde, og, hvad er bedre lejlighed til et nyt indlæg end lidt selvpromovering? :-)
Jeg har den seneste tid haft utroligt travlt med en del forskellige projekter samt redesign af mit website. Jeg vil her kort vise, hvad jeg har haft gang i.

66% af mit klientel på de seneste 3 opgaver har bestået af folk fra natklubben Dunkel i det indre København. Det første projekt er for et nyopstartet selvstændigt pladeselskab ved navn TEAL, som primært fokuserer på elektronisk musik og mindre, nye navne. Jeg kan desværre ikke vise billederne i fuld størrelse så I må nøjes med en thumbnail og en henvisning til casen på mit site: Her!


Det næste projekt er et der har været "ongoing" i lang tid efterhånden. Jeg har tegnet logo, skrift og designet plakater til OTTOMAN, en relativt ny natklub på Dunkel, der fokuserer på især cutting-edge Drum and Bass. Jeg designede en skrift med det faktum in mente, at OTTOMAN forsøger at udfordre og overraske deres besøgende. Jeg lavede derfor en skrift, hvor tilfældigt udvalgte bogstaver har et særpræg og dermed "overrasker" i deres form og i den tilfældige spredning af dem, når man skriver en sætning. Læs mere og kig billeder her.


Det sidste projekt, jeg vil vise, er min første opgave som studerende på Danmarks Designskole. Med udgangspunkt i proportionssystemer og mennesket lavede jeg en bog, der ikke er helt ligetil at læse. Tjek det ud.


Og så må I ellers have en fortsat god tirsdag!
- Kasper
Languagesen>da GoogleCE
Ottoman

2 kommentarer: