tirsdag den 31. maj 2011

Simon Posford


Så går der et shout ud til en af mine all time favorite.. nemlig Simon Posford, som har lavet musik i virkelig mange år efter hånden og har været med i en 32 forskellige grupper, og jeg vil prøve i løbet af denne blog at vise jer lidt af det forskellige han har lavet, det bære selvfølgelig prag af hvilket af hans musik som jeg kan lide!Jeg vælger hans bands efter hvornår de opstod, som her noget af det første bekendte som han var med i eller rettere var, nemlig hallucinogen.
Dette er Psykedelic/goa og har en høj BPM, hvilket nok får en masse mennesker til at stå af. Personligt har det os taget mig et godt stykke tid før jeg har kunne "følge" med, når jeg snakker med folk om det og de bare hater bruger jeg altid det at det er meget få mennesker som fx. bare kan lide dødsmetal fra starten, det er noget man skal lytte lidt til før man rigtig forstår det!!

Hallucinogen - Solstice by mikkeyboy

Dog syntes jeg bestemt ikke at dette projekt fra den kære Simon er et af hans bedste men det er ihvertfald noget som han blev kendt for!

Og så til en af de lidt mere ukendte af hans grupper nemlig Celtic cross.. eller det har ihvertfald været mig ukendt i langtid, dog da jeg viste det til en af mine venner som havde hørt denne type musik i langtid, sagde han at det var noget nice old school jeg havde fundet frem der.


CelticCross-Hicksville by Neon Bookings


I denne sang kan man hører han har sat tempoet en del ned, og jeg syntes det er sindsygt lækkert album han har fået mixet sammen der! og mere hen ad den lyd som jeg elsker Posford for, og hvis vi så går videre til det næste som ihvertfald et på min top 3 over bedste musik!
Nem Shpongle, som er psykedelic og kræver for det meste at man hører det et par gange før man gider hører videre på det, Anyways jeg blev solgt da jeg hørte det!!

Shpongle - The Nebbish Route by halusinojen

Har ikke noget andet at sige en FUCK det der er fedt :P

Anyways, nu til det sidste band som jeg har på programmet idag, nemlig Younger brother som vist nok er noget af det nyeste som han har lavet dog er der et rimeligt stort skift fra de 2 første plader han lavede i dette band til den nyeste, så bliver nok nød til at smide 2 sange op fra denne gruppe!

Younger Brother - Psychic Gibbon by nalka

Dette er fra en af de 2 første plader (vist nok den første men ikke helt sikker på det!)

younger brother - crystalline 2011 by SIMON MalKa

Og her fra hans nyeste album..

Håber i har kunne lide at hører lidt på den kærer Simon Posford, og håber der er kommet en eller 2 nye fans til hans musik,som jeg personligt syntes er helt igennem fantastisk, har hørt en 4 koncerter med ham og det kan klart anbefales! og noget jeg også må give ham en hånd for var da den sidste koncert på Ozora 2010 var spillet havde han lokket den som styrede det til at han måtte spille en 1,5 time mere, bare fordi han syntes det var for tidligt at lukke ned!! Love him!

Peace'n'love!

1 kommentar: