tirsdag den 13. april 2010

Mixbånd #1 De Lip - Enjoy your laundry


Dette er startskudet på en række Lowgoes mixbånd som forskellige kunstnere og DJ's kommer til at udgive her på siden og vi glæder os!

Laundry Mixtape by Lowgoes

Andreas Vasegaard
(aka. A.V.N aka. halvdelen af De Lip) har mixet det første mixbånd sammen og jeg har egentlig haft det liggende et par dage nu og derfor fået lyttet det godt igennem nogle gange. han har lavet et fedt mix med meget forskellige genrer og så har han fyret sit eget ind over. Det er et nice flow og udvikling i mixtapet selvom det 'kun' er 26min. langt.
Anne Wagners (aka. den anden halvdel af De Lip) stemme er mixet ind over noget Burial, som ikke så underligt fungere vildt godt.

De Lip er et projekt som har været længe undervejs, men Anne og Andreas er ved at finde en lyd som er yderst velovervejet, intelligent, smuk, velsmagende! Produktionerne som Andreas' står for er perfektionistiske, og der er kælet for detaljerne - ingen tvivl om det! Anne har en fantastisk stemme, som man kan mærke hun har lyst til at bruge til noget ud over det sædvanlige. Og det er måden hun frasere og ligger trykket på. Hendes tekster er helt sikkert også værd at ligge mærke til - jeg har prøvet at lytte til en del af dem, og det er endnu ikke lykkedes mig at forstå dem til fulde. Uden hjælp fra hende selv.

På deres Myspace side: www.Myspace.com/DeLip4000 ligger 2 numre + et remix af deres nyeste nummer som Sweet sweet som AVN har stået for. Både Sweet sweet originalen og remixet ligger til fri Download på deres myspace, så det er bare at klikke løs!

I remixet viser Andreas hvordan han perfektionere en af de mest flabede basslines jeg personligt nogensinde har hørt. Hans egne ret så Dubstep'ede numre er 100% også værd at tjekke ud, især fordi han leger med genren og har gang i nogle rigtig vilde produktioner! www.Myspace.com/AVNdk
en anden ting der er værd at tjekke ud ved siden er designet. Det er til dels kreationer af Anne, dels Andreas' designs + en del billeder af venner og bekendte.

Jeg tror på de to mennesker er værd at holde øje med i nærmeste fremtid, hvad enten det er kunst i form af lyd, billede eller hva faen de nu finder på..


Laundry Mixtape Tracklist:
1. Why: The Vowels, part 2
2. Hecuba: Everything
3. Hecuba: The Magic
4. De Lip: Sweet sweet
5. Foals: Red Sox (Various Production Remix)
6. Burial: Southern comfort
7. Devendra Banhart: Saw kill river
8. De Lip: No title (Preview)
9. Burial: Burial: Archangel (Boy-8bit's simple remix)
10. Moderat: Nr. 22

Ingen kommentarer:

Send en kommentar