mandag den 17. maj 2010

Keep It Low

Efter at have været stille i næsten et år er der igen nyt at høre fra makkerparet Lynx & Kemo. I juni 2009 udgav de, på selskabet Soul:R, albummet The Raw Truth, som blev spået til at være noget af det mest banebrydende inden for drum n bass i meget lang tid. The Raw Truth var tæt på at blive kåret som årets drum n bass album 2009 til DNBA awards, og blev senere nomineret til Future Music Awards. Lynx er muligvis en af de bedste producere i verden, når det kommer til at have en ren og klar lyd og en uovertruffen sans for detaljer. Kemo blev nomineret som Best newcomer MC samme år og er blevet rost for sit dovne men præcise flow, sit talent som sangskriver og er blevet sammenlignet med Maxi Jazz fra Faithless.

Det seneste skud på stammen fra Lynx er opstarten af pladeselskabet, som han passende nok har døbt Detail Recordings. Visionen med Detail Recordings er at udforske nye samarbejdsformer mellem artister og i det hele taget at få udgivet en masse banebrydende og eklektisk musik.

Det første offentliggjorde track hedder "Keep It Low" og er et rigtig Lynx & Kemo trademark. Tungt, minimalitisk og en kende oprørsk.

"Keep It Low" bliver udgivet den 31. maj. På pladens anden side vil man finde en collab mellem Lynx og Malibu ved navn "Banging Arcs"


Tilføjet 21. maj - Her er lige endnu et link med et interview med Lynx i forbindelse med opstarten af Detail Recordings http://www.kmag.co.uk/editorial/features/lynx-guest-mix


Ingen kommentarer:

Send en kommentar