lørdag den 13. marts 2010

Lowgoes Manifesto

Lowgoes er som grundide et firma der vil formidle kunst.

Vi vil støtte projekter og kunstnere, via materiale, promotion, management, studietid, gallerispots osv.
Vi støtter kunstnere/projekter - de støtter os.
Vi vil oprette et socialt netværk på nettet, som i starten - helt konkret, vil være et forum på vores site. Dette vil styrke netværket, lokalt, nationalt og internationalt.


Vi er glade Ligegyldigt om du skriver tyske tømmermændsdigte,
tegner,
maler - akvarel eller graffiti,
om du spiller heavy eller dub - bare det godt!
Om du tager nogle dejlige fotos,
laver videoer eller visuals,
udgive et blad en gang om måneden, eller hvert halve år. eller bare én gang. måske en bog.
Osv. osv. osv.
Der er ingen grænser!

Vi er med til at skabe og financiere projekter og kunstnere så deres ideer kan blive til virkelighed. Vi skaber muligheder i små som store ting, hvor kunstneren også får et udbytte. Både socialt, kreativt og på længere sigt økonomisk. Præcis hvordan dette skal kunne lade sig gøre ved vi ikke, men vi ved det kan lade sig gøre.
Vores overskud går til yderligere støtte af nye såvel som gamle projekter og udvidelse og vedligeholdelse af disse.

Vi hjælper hinanden med fx promovering, men også helt konkret samarbejde mellem kunstner/dj/vj/promoter/eventmaker/netlabel/osv./osv

PROJEKTER
Vi har fx et t-shirt og tøj projekt i gang, som skal bruges til at få kunst ud med, om end det er malerier, tegninger eller digitale designs. De kan trykkes på T-shirt, tasker, jakker, poser, eller hvad vi nu finder på.
Vi kan også bruge dette projekt til promovering af bands, eller lignende.
Her kan en kunstner fx, lave et design til et band, hvis de er med på idéen. Som let bliver en fordel for både band og kunstner.
Herunder har vi også et projekt på tegnebrættet med DIY-tryk, både som workshops og i større oplag.

Vi har også nogle projekter med refixing af brugskunst, tøj, sko og goddies osv., på tegnebrættet. Disse varer vil blive købt brugt og herefter lavet om. fx har vi snakket om refix af lamper, hvilket man sagtens kunne koble til et event med udstilling mm.

Alt det her er ideer. som er på tegnebrettet og det er helt sikkert at vi bliver færdige med at "tegne" en gang til sommer. Intil da, vil vi blogge en masse fed musik, lækker kunst og alt hvad vores bloggere kan finde på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar